مقاله: طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه به دو روش قجری و رسمی
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، رب انار برای مصارفی مثل فسنجان، مرغ ترش، ماهی کباب، کباب ترش، سس انار، جوجه کباب و … کاربرد دارد.

از قلم نیاندازید که شما می توانید نظرات و سوالات خود را در پایین همین صفحه با کارشناسان آشپزی ما در میان بگذارید.
در تهیه این رب، گوشت یا همان پالپ میوه انار هم وجود دارد؛ از این رو به آن گوشتی نیز گفته می گردد. طرز تهیه رب انار ترش شمالی نیز به همین روش است که با انارهای ارگانیک ترش جنگلی تهیه می گردد.
امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید. اگر به طعم انار علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم حتما طرز تهیه سایر فرآرده های خانگی با انار را در مطالب طرز تهیه پاستیل انار، طرز تهیه آب انار بستنی و طرز تهیه لواشک انار ترش دنبال کنید.
طرز تهیه رب انار ساوه و شهرضا به همین صورت بوده و بسیار با کیفیت و عالی می باشد. در این نوع خبری از گوشت انار نیست و صرفا آب انار است که غلیظ می گردد؛ از همین روی این رب نسبت به نوع گوشتی، گرانتر و با ارزش تر است.
منبع مقاله: طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه به دو روش قجری و رسمی