دستور پخت اشکنه؛ مقرون به صرفه و خوشمزه
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، مواد لازم برای تهیه اشکنه:
تخم مرغ: 4 عدد

پیاز: 1 عدد درشت
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده: 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت اشکنه:
1. پیاز ها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
2. وقتی که پیاز ها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
3. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.
4. سپس 3 تا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
5. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.
6. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملاً هم بزنید.
7. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.
8. مقدار فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.
9. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.
منبع: ایرنا
منبع: فرارو