دستور پخت اشکنه؛ مقرون به صرفه و خوشمزه

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، مواد لازم برای تهیه اشکنه:

تخم مرغ: 4 عدد

دستور پخت اشکنه؛ مقرون به صرفه و خوشمزه

پیاز: 1 عدد درشت

آرد: 2 قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک شده: 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت اشکنه:

1. پیاز ها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.

2. وقتی که پیاز ها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

3. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.

4. سپس 3 تا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

5. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

6. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملاً هم بزنید.

7. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.

8. مقدار فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.

9. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.

منبع: ایرنا

منبع: فرارو
انتشار: 26 آذر 1400 بروزرسانی: 26 آذر 1400 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 1593

به "دستور پخت اشکنه؛ مقرون به صرفه و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت اشکنه؛ مقرون به صرفه و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید