برای مهمونی غذا چی درست کنم ، 30 غذا برای مهمانی
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، برای مهمونی غذا چی درست کنم؟ درست کردن غذا برای مهمانی شام و ناهار رسمی و محبت آمیز برای خیلی از ما یک چالش بزرگ است؛ اما اگر نگاهی به انواع فهرست غذا برای مهمانی بیندازید، متوجه می شوید انتخاب غذا برای پذیرایی از مهمان ها کار چندان مسئله ای هم نیست. در این مقاله از در ما با معرفی یک منو پر و پیمان از غذاهای ایرانی برای مهمانی به شما یاری می کنیم تا یک یا چند غذای خوشمزه برای پذیرایی از مهمان ها آماده کنید. فیلم آموزش تهیه بعضی از این غذاهای مناسب مهمانی را هم در این مقاله دیدن کنید.
فهرست انواع غذا برای مجالس مهمانی
برای مهمونی غذا چی درست کنم؟ اگر آخر هفته دوستانتان را به خانه دعوت نموده اید یا قرار است با اعضای خانواده دور هم جمع شوید، احتمالا در پی یک فهرست متنوع از غذاهای مختلف برای مجالس مهمونی هستید.
از همین ابتدا بگوییم مهم نیست در پی غذای ساده و مقرون به صرفه برای مهمانی هستید یا دوست دارید از غذاهای لاکچری برای مهمانی آماده کنید، یا برای مهمانی خانواده شوهر و غذای مهمانی پاگشا دنبال یک فهرست غذای مجلسی ایرانی هستید به هر حال در ادامه این مقاله پیشنهادات مجذوب کنندهی برای شما داریم.
برای درست کردن انواع غذا برای مهمانی معمولا از موادی مثل گوشت گوسفند، گوشت چرخ نموده، گوشت گاو و گوساله،، ، ، ، ، ، ، ، ، و … استفاده می گردد که می توانید همه این مواد را به صورت اینترنتی و از فروشگاه های بخرید.
1- کباب کوبیده
کباب کوبیده یکی محبوب ترین غذاها برای پذیرایی از مهمان های آشنا و غریبه است که اگر با فوت و فن های درست کردن آن آشنا نباشید، قطعا کار ساده ای نخواهد بود. کباب کوبیده را با برنج یا نان می توانید سرو کنید. برای تهیه کباب کوبیده ابتدا باید گوشت چرخ نموده را در یک ظرف بزرگ و گود بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس گوشت را به خوبی ورز دهید و در ادامه کمی فلفل سیاه و زعفران را به آن اضافه کنید.
برای خواندن مراحل و جزییات کامل و فوت های حرفه ای طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
2- جوجه کباب
جوجه کباب از انواع کباب خوشمزه ایرانی است که در فهرست برترین غذاهای ایرانی برای مجالس مهمانی همواره جزو ده غذای اول است. اگر فضای درست کردن جوجه کباب در خانه را داشته باشید، این غذا انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمان ها است. برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه خانگی ابتدا باید مرغ را به قطعات مناسب و جوجه کبابی خرد کنید و سپس آن ها را مزه دار کنید. برای مزه دار کردن جوجه معمولا از روش های مختلفی استفاده می گردد که جوجه زعفرانی از محبوب ترین آن ها است و به شما یک جوجه کباب لاکچری برای مهمانی شام و ناهار می دهد.
برای خواندن مراحل و جزییات طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی با یک مرینیت رستورانی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
3- باقالی پلو با گوشت
غذا برای مهمانی پاگشا چی درست کنم؟ باقالی پلو با گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاها در فهرست غذاهای لاکچری برای مهمانی است که کمتر کسی می تواند در برابر عطر و طعم دلپذیر آن مقاومت کند. برای تهیه این غذا باید باقالی پلو را به صورت جداگانه آماده کنید و گوشت را نیز با ادویه های مختلفی مثل سیر، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم نموده مزه دار کنید و برای چند ساعت بپزید و در سرانجام کنار باقالی پلو سرو کنید.
برای مطالعه طرز تهیه باقالی پلو با گوشت به روش رستورانی و جزییات حرفه ای خوشمزه شدن آن می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
4- چلو گوشت
اگر در پی ایده های شیک و مجلسی غذا برای مهمانی هستید، چلو گوشت یک انتخاب فوق العاده است. برای تهیه این غذای خوشمزه جهت مهمانی شام و ناهار هم می توانید از گوشت گوسفندی و هم گوشت گوساله بهره ببرید. بعضی چلو گوشت را با رب گوجه فرنگی درست می نمایند و بعضی ترجیح می دهند در طرز تهیه این غذای لذیذ از زعفران استفاده نمایند.
در یکی از روش های تهیه چلو گوشت باید گوشت را به صورت جداگانه بپزید و همراه با برنج سرو کنید و در روش دیگر می توانید گوشت را لای برنج قرار دهید. برای خواندن چند روش طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
5- باقالی پلو با گردن
باقالی پلو با گردن یکی از پرطرفدارترین انواع غذای مجلسی ایرانی است که معمولا در شب عید و شب یلدا به عنوان یک شام مناسبتی نیز سرو می گردد و در مجالس عروسی هم جزو غذاهای اصلی است. برای تهیه این غذا باید پیاز را به صورت نگینی خرد و در روغن سرخ کنید و در ادامه سیر خرد شده را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه نوبت اضافه کردن گوشت گردن است. کمی ادویه به گوشت بزنید و صبر کنید تا بوی خامی ادویه ها گرفته گردد. در ادامه کمی آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوشت برای 3 تا 4 ساعت بپزد.
برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه باقالی پلو با گردن و فوت و فن های پخت آن می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
6- زرشک پلو با مرغ
برای کسانی که عاشق طعم مرغ هستند، زرشک پلو با مرغ برترین پیشنهاد غذا برای مهمانی شام یا ناهار است. اگر می خواهید دو مدل غذا برای مهمانی شام درست کنید می توانید زرشک پلو را در کنار یک خورش یک پیش غذای خوشمزه نونی سرو کنید.
برای تهیه زرشک پلو با مرغ ابتدا باید مرغ را از شب قبل در پیاز خلالی، سیر، نمک، فلفل سیاه و زعفران بخوابانید. سپس به سراغ درست کردن برنج، زرشک و مرغ های مزه دار شده بروید. زرشک پلو با مرغ از آن غذاهایی است که همه افراد با هر سن و سالی از خوردن آن لذت می برند، فقط کافی است فوت و فن خوشمزه شدن آن را بلد باشید.
برای خواندن طرز تهیه زرشک پلو با مرغ می توانید به مقاله مراجعه کنید.
7- خورش فسنجان
خورش فسنجان یکی از لذیذترین و اصیل ترین انواع خورشت برای پذیرایی از مهمان ها است که می توانید آن را به روش های مختلفی آماده کنید. در بیشتر موارد این خورش با مرغ تهیه می گردد، اما در بعضی شهرها از گوشت اردک، گوشت قلقلی و گوشت تکه ای نیز برای تهیه این خورش مجلسی مخصوص مهمانی استفاده می نمایند. اگر مهمان های گیاهخوار هم دارید برای تهیه فسنجان گیاهی نیز معمولا از قارچ و سویا استفاده می گردد.
برای خواندن طرز تهیه خورش فسنجان به چند روش مختلف می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
8- خورش قورمه سبزی مجلسی
در فهرست انواع غذای مجلسی ایرانی، (خورش قورمه سبزی) همواره یکی از محبوب ترین ها است. برای تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای غذای مهمانی ایرانی، باید لوبیا را برای 24 ساعت در آب بخیسانید و بعد بپزید. سپس پیاز را خرد و در روغن سرخ کنید و در ادامه گوشت تکه ای را به آن اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که نوع سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می کنید و مقدار سرخ کردن آن نقش مهمی بر طعم خورش شما دارد.
برای خواندن طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی به روغن افتاده و سیاه می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
9- خورش قیمه مجلسی با گوشت
غذا برای مهمانی تعداد زیاد چی درست کنم؟ خورش قیمه یک خورش خوشمزه ایرانی است که برای غذای مهمونی ناهار یا شام یک ایده عالی است. برای درست کردن این خورش سنتی ایرانی از ترکیب لپه، گوشت، رب گوجه فرنگی، پیاز و چاشنی های مختلف استفاده می گردد. برای تهیه قیمه ابتدا باید لپه را برای چند ساعت بخیسانید. سپس آن را بپزید. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد و در روغن سرخ کنید. بعد از این که پیازها طلایی شدند، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه تکه های گوشت قیمه ای خرد شده را اضافه کنید.
برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه خورش قیمه مجلسی با گوشت آن می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
10- ته چین مرغ
اگر در پی غذاهای لاکچری برای مهمانی با مرغ و برنج هستید، ته چین مرغ انتخاب هوشمندانه ای است. برای تهیه ته چین مرغ، ابتدا باید سینه مرغ را بپزید. برای این کار یک پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد از این که پیازها کمی نرم شدند، تکه های سینه مرغ را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. در ادامه، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، به مقدار نوک قاشق دارچین و پودر ادویه کاری را به آن اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن آب به قابلمه است و باید صبر کنید تا مرغ ها با خوبی بپزند.
برای خواندن مراحل و جزییات طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
11- ته چین گوشت و بادمجان
ته چین گوشت و بادمجان یک پلوی مجلسی و شیک برای غذای مهمانی رسمی و دورهمی های خانوادگی است که برای تهیه آن از گوشت ریش ریش، بادمجان، زرشک، برنج، ماست چکیده، زعفران همراه با انواع چاشنی ها و طعم دهنده ها استفاده می گردد.
برای درست کردن این غذا ابتدا باید پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید و سپس گوشت را اضافه کند. در ادامه مقداری سیر خرد شده، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پودر پیاز به مواد بزنید. بعد از این که بوی خامی ادویه ها گرفته شد، می توانید چند لیوان آب به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت برای 2/5 ساعت بپزد.
برای خواندن ادامه مراحل و جزییات طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
12- قیمه نثار
قیمه نثار یکی از محبوب ترین پلوهای ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است که می توانید به عنوان یک غذای مهمانی شیک آن را تهیه کنید. برای درست کردن خورشت قیمه نثار باید گوشت را به همراه ادویه های مخصوص قیمه نثار بپزید و سپس خلال ها را به آن اضافه کنید. برای پخت و آماده سازی این غذای مجلسی نیز به زمان زیادی احتیاج ندارید و در کمتر از 2 ساعت پخته می شوند.
برای خواندن دستور تهیه قیمه نثار قزوینی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
13- سبزی پلو با ماهی
سبزی پلو با ماهی یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که می توانید برای مهمانی یا مناسبت های مختلف مثل شام شب عید یا شب یلدا آن را تهیه کنید. اگر عاشق غذاهای دریایی هستند و هنوز این سوال شماست که برای مهمونی غذا چی درست کنم، سبزی پلو با ماهی برترین انتخاب برای شما است. برای تهیه سبزی پلو با ماهی می توانید از هر ماهی که دوست دارید بهره ببرید. برترین ترکیب سبزی نیز برای تهیه پلو این غذای ایرانی جهت مهمانی شام و ناهار، شامل شوید، تره، جعفری، پیازچه و گشنیز است.
برای خواندن مراحل و جزییات کامل طرز تهیه سبزی پلو با ماهی خوشمزه می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
14- ماهی شکم پر
ماهی شکم پر از آن دسته غذاهای خوشمزه و پر از خاصیت است که می توانید برای پذیرایی از مهمان ها نیز تهیه کنید. این غذای مهمانی رسمی را معمولا در کنار برنج سرو می نمایند. برای درست کردن ماهی شکم پر می توانید از هر نوع ماهی که طعم آن را می پسندید بهره ببرید اما مهم است که ماهی شما گوشتی باشد.
برای تهیه ماهی شکم پر مجلسی هم می توانید از ماهیتابه بهره ببرید هم از توستر و فر. اگر هم موقعیتش فراهم بود می توانید ماهی شکم پر را روی آتش کبابی کنید. در طرز تهیه ماهی شکم پر ابتدا باید مواد داخل شکم ماهی را آماده کنید و سپس به سراغ پخت ماهی بروید
برای خواندن مراحل طرز تهیه ماهی شکم پر می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید. بعلاوه اگر دوست دارید ماهی سفید را شکم پر کنید روی لینک مقاله کلیک کنید.
15- کباب برگ
پیشنهاد غذا برای مهمانی شام؟ اگر هنوز هم دو دل هستید که برای مهمانی چی بپزم، احتمالا کباب برگ یک غذای مجلسی برای مهمانی رسمی است. کباب برگ یکی از کباب های اصیل ایرانی است که از گوشت فیله گوسفندی یا گوساله درست می گردد.
برای تهیه این کباب باید گوشت کباب برگ را روی تخته گوشت بگذارید و با بیفتک کوب حسابی بکوبید تا پهن گردد و قطر آن به حدود نیم سانتی متر برسد. سپس می توانید گوشت را با برگ رزماری، آب پیاز رنده شده، سرکه قرمز، کره آب شده، روغن زیتون، برگ بو، میخک، جوز هندی، زعفران و سیر مزه دار کنید.
اما درست کردن کباب برگ یکسری فوت و فن های حرفه ای دارید که باید برای خواندن طرز تهیه کباب برگ و مطالعه نکات طلایی کباب برگ آبدار به روش رستورانی روی لینک مقاله کلیک کنید.
16- مرصع پلو
در فهرست غذای مهمانی شام و ناهار مرصع پلو یا جواهر پلو یا (پلو نگین کار) یکی از برترین غذاهای مجلسی ایرانی است که می توانید به عنوان یک غذای شیک برای مهمانی خانواده شوهر یا مهمانی افرادی که با آن ها رودربایسی دارد آماده کنید.
متداول ترین نوع مرصع پلو، تهیه آن با مرغ است. این غذا معمولا به عنوان یک شام یا ناهار مجلسی برای مهمانی ها و دورهمی ها سرو می گردد و جلوه بسیار زیبا و طعم فوق العاده ای دارد. برای درست کردن مرصع پلو به برنج و گوشت تکه ای یا گوشت مرغ و انواع خلال و مغز آجیل احتیاج داریم. برای خواندن روش تهیه مرصع پلو و جزییات پخت آن می توانید روی لینک کلیک کنید.
17- خورش خلال
خورش خلال بادام کرمانشاهی یک غذای ایرانی خوشمزه و خوشرنگ پر از گوشت های قیمه شده، خلال بادام، زرشک و گلاب است و یک پیشنهاد عالی برای غذای مهمانی محسوب می گردد. برای درست کردن خورش خلال اصیل کرمانشاهی احتیاج به پیاز فراوان رنده شده و گوشت قیمه ای فراوان داریم. یادتان باشد برای تهیه این خورش باید از گوشت گوسفندی و زرشک سیاه بهره ببرید.
برای خواندن طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی جزییات حرفه ای طرز تهیه آن روی لینک مقاله کلیک کنید.
18- دنده کباب
دنده کباب برای علاقه مندان به انواع کباب چرب و خوشمزه یک انتخاب فوق العاده است. اگر می خواهید یک غذای تازه برای مهمانی شام یا ناهار درست کنید، برای تهیه این کباب لذیذ ابتدا باید گوشت دنده گوسفندی را به خوبی بشویید و تکه تکه کنید و سپس آن را با سیر، پیاز، ماست، زعفران دم نموده، برگ بو، زردچوبه و نمک مزه دار کنید. در ادامه گوشت را برای 12 تا 14 ساعت در یخچال قرار دهید تا برای کباب شدن آماده گردد.
برای خواندن مراحل و جزییات طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
19- قلیه ماهی
قلیه ماهی به سبک جنوبی یک غذای مجلسی و خوشمزه با ماهی و برنج است که می توانید برای مهمانی مجلسی و خودمانی آن را آماده کنید. برای تهیه این غذای خوشمزه مهمانی باید از انواع ماهی جنوبی مثل ماهی هامور، شیر، زبیدی یا سنگسر بهره ببرید. برای تهیه قلیه ماهی از ترکیب سبزیجاتی مثل گشنیز و شنبلیله همراه با کمی سیر و چاشنی تمر هندی استفاده می گردد.
برای خواندن مراحل تهیه قلیه ماهی و بعلاوه مشاهده فیلم آموزش تهیه این غذای مناسب مهمانی شام و ناهار می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
20- کوبیده مرغ
در فهرست غذای ایرانی برای مهمانی، کوبیده مرغ یکی از محبوب ترین و در عین حال ساده ترین غذاها است. برای تهیه کوبیده مرغ باید مرغ را همراه با سیر، فلفل دلمه ای، جعفری خرد شده و ادویه های مختلف در غذاساز میکس کنید و سپس از این ترکیب برای درست کردن کوبیده درست کنید. بعضی کوبیده مرغ را در ماهیتابه درست می نمایند و بعضی ترجیح می دهند این کباب خوشمزه را به سیخ بزنند و روی زغال آماده نمایند.
برای مطالعه مراحل طرز تهیه کوبیده مرغ و بعلاوه مشاهده فیلم طرز تهیه این غذای خوشمزه مناسب مهمونی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
21- کوفته تبریزی
پیشنهاد غذای مهمانی شام برای شما به خصوص اگر مهمان های بزرگسال و مسن دارید کوفته تبریزی است. کوفته تبریزی یک غذای فوق العاده خوشمزه و محبوب ایرانی است که برای تهیه آن از ترکیب گوشت چرخ نموده، لپه، برنج، پیاز، سبزی، رب گوجه فرنگی و تخم مرغ استفاده می گردد. برای درست کردن کوفته تبریزی باید حتما با فوت و فن های تهیه این غذای آذری آشنا باشید.
برای خواندن مراحل و جزییات روش تهیه کوفته تبریزی می توانید روی لینک کلیک کنید.
22- مرغ شکم پر
اگر می خواهید دو نوع غذا برای مهمانی درست کنید پیشنهاد ما مرغ شکم پر در کنار یک خورش مثل قورمه سبزی یا خورش قیمه است. مرغ شکم پر یکی از مجلسی ترین و محبوب ترین غذاهایی است که در کل جهان شناخته شده است. در کشور ما هم از این غذای خوشمزه با نسخه ایرانی برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی استفاده می گردد.
معمولا شمالی ها این غذا را با سبزیجات بومی و محلی تهیه می نمایند اما از سبزیجات معطر دلخواه هم می توان در آن به کار برد. البته یکی از مزیت های مرغ شکم پر این است که هم می توانید آن را در فر درست کنید و هم آن را در قابلمه بپزید.
برای خواندن مراحل طرز تهیه مرغ شکم پر و جزییات خوشمزه شدن آن می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
23- اکبر جوجه
غذا برای مهمانی خانواده شوهر چی درست کنم؟ اکبر جوجه! اکبر جوجه یک غذای اصالتا مازندرانی و از جمله غذاهای محبوب برای مهمانی است که اگر با فوت و فن های درست کردن آن آشنا باشید، می توانید آن را در خانه به روش رستورانی برای پذیرایی از مهمان ها آماده کنید.
در طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی یا همان اکبر جوجه اصلی کلبادی بهتر است از جوجه مرغ یک ماهه بهره ببرید. برای تهیه این غذا باید مرغ را از شب قبل در آبلیمو و کمی آب، نمک و فلفل سیاه بخوابانید تا مرینیت و مزه دار شده و بوی زهم آن گرفته گردد. اگر زیاد فرصت ندارید 2 تا سه ساعت هم برای مزه دار شدن جوجه ها کافی است.
برای خواندن مراحل و تمام فوت و فن های تهیه اکبر جوجه به روش اصلی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
24- آلبالو پلو
آلبالو پلو یک غذای شیک و ساده برای مهمانی است که می توانید آن را با مرغ، گوشت تکه ای، گوشت قلقلی یا به صورت ته چین آماده کنید. طعم این غذای اصیل ایرانی به خاطر آلبالویی که در آن استفاده می گردد، بسیار لذیذ و اشتهابرانگیز است. برای تهیه این غذا باید آلبالوهای هسته گرفته را در یک قابلمه ریخته و شکر را لابه لای آن ها بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم گاز بگذارید و بعد از به جوش آمدن این ترکیب اجازه دهید آلبالوها به مدت 30 دقیقه با شکر بجوشند.
برای خواندن مراحل طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ به چند روش مختلف می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
25- رولت گوشت
غذای مهمانی بدون برنج چی درست کنم؟ رولت گوشت چرخ نموده از آن دسته غذاهای شیک برای مهمانی است که معمولا خانم های ایرانی ترجیح می دهند به عنوان یکی از غذاهای سفره مهمانی رسمی یا مهمانی پاگشا آن را تهیه نمایند.
برای تهیه این غذا باید مواد رولت را با گوشت چرخ نموده، پیاز، تخم مرغ و طعم دهنده های مختلف آماده کنید. سس رولت گوشت را هم باید به صورت جداگانه آماده کنید.
برای خواندن مراحل و جزییات روش تهیه رولت گوشت و مشاهده فیلم آموزش تهیه این غذا می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
26- کباب لا پلو
غذا برای مهمانی محبت آمیز چی درست کنم؟ کباب لا پلو یک غذای فوق العاده خوشمزه و سنتی ایرانی است که به علت قرار گرفتن گوشت مزه دار شده در داخل برنج، هم شکل زیبا و هم عطر و طعم بی نظیری دارد.
این پلوی ایرانی خوشمزه اگر به روش درستی تهیه گردد، ظاهری مجذوب کننده و شیک دارد که برای شام و ناهار مهمانی نیز گزینه مناسبی محسوب می گردد.
برای خواندن مراحل طرز تهیه کباب لا پلو و مشاهده فیلم آموزشی آن می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
27- استیک گوشت
برای مهمانی رسمی چی درست کنم؟ استیک گوشت جزو محبوب ترین غذاهای لاکچری با گوشت قرمز است که می توانید برای مهمانی رسمی شام و ناهار آن را تهیه کنید. اگر نحوه صحیح مزه دار کردن مواد استیک و البته مدت زمان و درجه طبخ استیک و بعلاوه تشخیص برترین گوشت برای استیک را بلد باشید، در خانه به آسانی می توانید بدون احتیاج به فر و در ماهیتابه استیک گوشت درست کنید.
برای خواندن روش تهیه استیک گوشت به چند روش مختلف به همراه تمام جزییات طبخ یک استیک رستورانی و آبدار می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
28- کباب تابه ای دو رنگ
کباب تابه ای دو رنگ یکی از کباب های خوشمزه و مجلسی است که معمولا به صورت میکس گوشت گوسفندی و مرغ چرخ نموده درست می گردد. این کباب طعم بی نظیری دارد و به راحتی می توانید در خانه و داخل تابه آن را برای پذیرایی از مهمان ها در مراسمی مثل مهمانی تولد یا دورهمی به عنوان شام یا ناهار آماده کنید.
برای خواندن مراحل روش تهیه کباب تابه ای دو رنگ و جزییات خوشمزه شدن آن می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
29- انواع غذا با مرغ
غذای تازه با مرغ برای مهمونی چی درست کنم؟ در فهرست انواع غذا با مرغ، غذاهای تازه با مرغ، مخصوص کسانی است که می خواهند طعم های لذیذ و البته تازه ای را تجربه نمایند. می توانید به عنوان یک وعده اصلی، ناهار با مرغ یا شام با مرغ درست کنید. با این غذاها می توانید سفره مهمانی هایتان را هم رنگ و جلای بیشتری بدهید چون تهیه غذا با مرغ هم کار آسانی است و گوشت مرغ نسبت به سایر انواع گوشت زودتر می پزد.
اگر وقت چندان زیادی را نمی خواهید صرف پختن غذا کنید، از طرفی هم می خواهید یک غذای خوشمزه با مرغ بپزید، فهرست انواع غذای ساده با مرغ مناسب شما است. این غذاها هم جزو غذاهای ایرانی هستند و هم جزو غذاهای بین المللی و محبوب در جهان.
بعلاوه شما می توانید انواع غذای نونی با مرغ را برای مهمانی ها و دورهمی هایتان بپزید. این غذاها با مرغ هم روش تهیه ساده ای دارند و هم احتیاجی به مواد غذایی گرانقیمت ندارند. اما در نهایت یک غذای خوشمزه نونی خواهید داشت که هم برای مهمانی و هم برای یک وعده ناهار یا شام از آن می توانید لذت ببرید.
غذاهای رژیمی با مرغ هم همان طور که از اسمشان هم پیداست، کالری و چربی بالایی ندارند. حتی معمولا نمک کمی هم در آن ها استفاده می گردد. بعلاوه مرغ ریش ریش شده را در طرز تهیه انواع غذا با مرغ می توانید به کار ببرید.
برای مطالعه روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
30- انواع جوجه کباب
جوجه کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی برای مهمانی ناهار و شام است که اضافه کردن چاشنی های مختلف نقش مهمی بر طعم آن دارد. برای تهیه انواع جوجه کباب زعفرانی باید از زعفران دم نموده غلیظ بهره ببرید و در طرز تهیه انواع جوجه کباب سبزیجات یا سبز نیز از ترکیب سبزیجات میکس شده استفاده می گردد.
تنوع طعم های جوجه کباب بسیار زیاد است و شما می توانید برترین مایه و مواد مرینیت جوجه کباب را دقیقا طبق سلیقه و ذائقه خودتان آماده کنید. در ادامه این مطلب می توانید با طرز تهیه انواع جوجه کباب با طعم های مختلف آشنا شوید.
برای مطالعه روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
سوالات متداول درباره منوی غذا برای مهمونی
پیش غذا برای کنار غذای مهمونی چی درست کنم؟
- کشک بادمجان
- میرزا قاسمی
- آش رشته
- سوپ سفید
- فلافل جنوبی
- سمبوسه سیب زمینی
برای مطالعه طرز تهیه این پیش غذاهای خوشمزه کنار غذای اصلی مهمانی روی لینک مطالب آن ها کلیک کنید.
برای مهمانی ناهار چی بپزم؟
برای مهمانی ناهار می توانید از غذاهایی مثل کباب کوبیده، خورش فسنجان، کباب لا پلو، قیمه نثار، زرشک پلو با مرغ، ماهی شکم پر و سبزی پلو با ماهی و سایر غذاهای این فهرست بهره ببرید.
برترین غذای ساده و مقرون به صرفه برای مهمانی چیست؟
به منظور تهیه غذای ساده و مقرون به صرفه برای مهمانی می توانید غذاهایی مثل کوبیده مرغ یا کباب تابه ای دو رنگ درست کنید.
غذا برای مهمونی خانواده شوهر چی درست کنم؟
چه بخواهید یک غذای خوشمزه برای مهمانی خانواده شوهر درست کنید چه غذایی لذیذ برای مهمانی خانواده خودتان باقالی پلو با گوشت، خورش فسنجان، زرشک پلو با مرغ، جوجه کباب، رولت گوشت و مرصع پلو یا خورش خلال انتخاب های خوبی هستند.
منبع: افق کوروش