فوت و فن تهیه خورشت قیمه مجلسی

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که می سازید پشیمان نمی شوید و لذت می برید.

فوت و فن تهیه خورشت قیمه مجلسی

به گزارش خبرنگاران از ایرنا، مواد لازم برای تهیه خورش قیمه مجلسی:

گوشت خورشتی: 6 تکه

پیاز: یک عدد

لپه: 2 پیمانه

زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم

رب:3 تا 4 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی: 3 عدد

سیب زمینی خلالک به مقدار دلخواه

زعفران دم نموده: 3 قاشق چای خوری

پودر دارچین: یک قاشق چای خوری

هل: دو عدد

پودر گل سرخ: به مقدار کم

طرز تهیه و دستور پخت قیمه مجلسی:

1. ابتدا پیاز را تفت می دهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت می دهیم تا زمانی که گوشت سفید گردد.

2. سپس مقداری آب به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا آرام بپزد.

3. لپه را که از قبل خیس نموده بودیم خالی نموده و می گذاریم در ظرف دیگری بپزد.

4. وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور می ریزیم و لپه را به گوشت اضافه می کنیم.

5. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه نموده و مقداری نمک می زنیم و اجازه می دهیم آرام بپزد.

6. سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه می کنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانی ها نرم شدند، قیمه آماده است.

7. سیب زمینی ها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی بهره ببرید.

فوت و فن ها:

- لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته گردد.

- رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. می توانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.

- لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریع تر پخته گردد و هم نفخ آن گرفته گردد.

- هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزه تر خواهد شد (البته زیاده روی نکنید)

- دارچین می تواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد، از دارچین غافل نشوید و این ادویه یا یک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنید.

- گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نگردد.

- توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل 4 ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.

- اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ می تواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 فروردین 1400 بروزرسانی: 30 فروردین 1400 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 1263

به "فوت و فن تهیه خورشت قیمه مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن تهیه خورشت قیمه مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید