فوت و فن تهیه خورشت قیمه مجلسی
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که می سازید پشیمان نمی شوید و لذت می برید.
به گزارش خبرنگاران از ایرنا، مواد لازم برای تهیه خورش قیمه مجلسی:
گوشت خورشتی: 6 تکه
پیاز: یک عدد
لپه: 2 پیمانه
زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم
رب:3 تا 4 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: 3 عدد
سیب زمینی خلالک به مقدار دلخواه
زعفران دم نموده: 3 قاشق چای خوری
پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
هل: دو عدد
پودر گل سرخ: به مقدار کم
طرز تهیه و دستور پخت قیمه مجلسی:
1. ابتدا پیاز را تفت می دهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت می دهیم تا زمانی که گوشت سفید گردد.
2. سپس مقداری آب به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا آرام بپزد.
3. لپه را که از قبل خیس نموده بودیم خالی نموده و می گذاریم در ظرف دیگری بپزد.
4. وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور می ریزیم و لپه را به گوشت اضافه می کنیم.
5. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه نموده و مقداری نمک می زنیم و اجازه می دهیم آرام بپزد.
6. سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه می کنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانی ها نرم شدند، قیمه آماده است.
7. سیب زمینی ها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی بهره ببرید.
فوت و فن ها:
- لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته گردد.
- رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. می توانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.
- لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریع تر پخته گردد و هم نفخ آن گرفته گردد.
- هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزه تر خواهد شد (البته زیاده روی نکنید)
- دارچین می تواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد، از دارچین غافل نشوید و این ادویه یا یک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنید.
- گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نگردد.
- توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل 4 ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.
- اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ می تواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.
منبع: جام جم آنلاین