طرز تهیه کیک شیفون با تزیین خمیر شکلات و آیسینگ

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، در این مقاله با روش تهیه کیک شیفون شکلاتی، خمیر شکلات و کار با رویال آیسینگ و تزیین آن آشنا خواهید شد. کیک شیفون به دلیل دارا بودن مقادیری روغن، دارای بافت لطیف تری نسبت به کیک اسفنجی است. این کیک به لطف طعم شکلات در دسته کیک های محبوب جای دارد.

طرز تهیه کیک شیفون با تزیین خمیر شکلات و آیسینگ

مواد لازم جهت تهیه کیک شیفون

6 عدد

تخم مرغ

150 گرم

آرد

150 گرم

شکر

1/4 پیمانه

روغن

2 قاشق غذا خوری

آب جوش

1/4 قاشق چای خوری

کرم تارتار

1/4قاشق چای خوری

وانیل

1 قاشق چای خوری

بکینگ پودر

2 قاشق غذا خوری

پودر کاکائو

1 پینچ

نمک

150 گرم

خامه شیرین شده

طرز تهیه کیک شیفون

  1. فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا مقداری گرم شود.
  2. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  3. زرده تخم مرغ، وانیل، آب جوش و نیمی از شکر را با همزن بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود.
  4. روغن را به زرده اضافه کرده و با همزن تا حدی که مواد کاملا مخلوط شود به هم بزنید.
  5. سفیده تخم مرغ، مابقی شکر و کرم تارتار را با همزن بزنید تا جایی که به حالتی در بیاید که از کاسه برنشود.
  6. آرد، پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را با یکدیگر الک کنید. (الک کردن آرد باعث هوادهی به آن شده و با کیفیت کیک ارتباط مستقیم دارد. در نتیجه بهتر آن است که آرد را 3 مرتبه الک کنید.) نکته قابل توجه این است که به هر میزان که از پودر کاکائو استفاده می کنید به همان میزان از آرد سفید بکاهید. اضافه کردن نمک باعث می شود طعم کاکائو بهتر شود.
  7. در این مرحله مقداری از سفیده فرم گرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنید و به کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط نمایید. مابقی مواد را هم در چند مرحله متناوبا اضافه کنید و به صورت دورانی از زیر به رو مخلوط کنید.
  8. مواد را در قالب 25 سانتی متری که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و در فر 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.
  9. در این مرحله یک قاشق چای خوری پودر کاکائو روی خامه شیرین شده الک کنید و به کمک همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
  10. کیک را پس از خنک شدن از وسط برش داده و با و یا نسکافه مرطوب کنید و سپس خامه کشی کنید. در صورت تمایل از مغز گردو و برش های موز در بین کیک قرار دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و آستر کشی کنید. (بهترین ظرف برای خنک شدن کیک همان قالبی است که کیک در آن پخت شده است.)

توجه داشته باشید که پف کردن بیش از حد کیک در مرحله اول و خوابیدن پف آن در مرحله بعد ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد:

  • باز کردن در فر قبل از موعد مقرر
  • حرکت دادن کیک در وسط پخت
  • کوچک بودن قالب نسبت به حجم مواد
  • کم بودن درجه حرارت فر و مدت پخت
  • حرارت بیش از حد باعث توقف پف کیک می شود.

مواد لازم جهت تهیه خمیر شکلات جهت تزیین کیک

شکلات قهوه ای

600 گرم

آب یخ

50 گرم

گلوکز

200 گرم

پودر کاکائو

به میزان لازم

طرز تهیه کیک با خمیر شکلات

  1. شکلات را تکه تکه کرده و به روش بن ماری (روی حرارت غیرمستقیم کتری) ذوب کنید.
  2. آب و گلوکز را به شکلات بیفزایید و مرتب به هم بزنید.
  3. پس از حل شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مقداری پودر قند و یا کاکائو روی آن بریزید و درون کیسه پلاستیکی به مدت 8 ساعت استراحت دهید.
  4. هنگام بازکردن خمیر سطح کار را از کاکائو و یا پودر قند بپوشانید و به کمک وردنه به اندازه سطح کیک باز کنید. در صورت تمایل می توانید از وردنه های طرح دار برای طرح انداختن روی خمیر شکلات استفاده نمایید.
  5. خمیر را به کمک وردنه به سطح کیک منتقل نمایید و روی کیک فیکس کنید. جهت آشنایی با کاورکردن کیک به سایر مقالات بخش آشپزی مجله سینمایی گوگوریو مراجعه نمایید.

مواد لازم جهت تهیه رویال آیسینگ جهت تزیین کیک

سفیده تخم مرغ

1 عدد

پودر قند

70 گرم

اسانس وانیل

2-3 قطره

طرز تهیه رویال آیسینگ

  1. سفیده تخم مرغ را بزنید تا از کاسه برنشود.
  2. پودر قند و اسانس وانیل را آرام آرام به سفیده بیفزایید تا به حالت مطلوب برسد. پودر وانیل پس از خشک شدن تغییر رنگ داده و زرد رنگ می شود به همین دلیل بهتر است از اسانس وانیل استفاده نمایید. در صورت تمایل از رنگ های خوراکی برای رنگی کردن آیسینگ استفاده نمایید.
  1. طرح مورد نظر خود روی کاغذ روغنی بکشید و با آیسینگ به کمک قیف با سری سوزنی آن را دورگیری کنید.
  1. مطابق تصویر به وسیله خلال دندان آیسینگ را به سمت داخل گل خراش دهید.
  1. پس از فرم دریافت آیسینگ طرح را به کمک پالت به سطح کار منتقل نمایید.

کیک شیفون تزیین شده شما آماده است. حالا می توانید این مدل تزیین کیک را با طرح های ابتکاری و مطابق سلیقه خود برای کیک های تولد و دیگر کیک های خانگی خود نیز به کار ببرید.

منبع: ستاره
انتشار: 25 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1399 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 611

به "طرز تهیه کیک شیفون با تزیین خمیر شکلات و آیسینگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک شیفون با تزیین خمیر شکلات و آیسینگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید