طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی با عکس مرحله به مرحله
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، اغلب ما پاستا را با گوشت چرخ نموده سرخ شده یا سینه مرغ درست می کنیم. اما ترکیب ماکارونی آبکش شده با کوفته قلقلی، نه تنها خوش طعم که اشتها برانگیز هم هست. طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی ساده، و مزه آن بی نظیر است. پیش از این در پرونده پاستا، از تاریخچه این غذای خوشمزه گفته بودیم و روش های متفاوت تهیه اش را با شما درمیان گذاشته بودیم. اما ما اینبار یک تکنیک متفاوت را برای تهیه این غذا به شما آموزش می دهیم. میت بال هایی که ایندفعه روی پاستا میریزید، مغز پنیری و مزه ای متفاوت دارند.
مواد لازم برای تهیه پاستا با کوفته قلقلی
- گوشت چرخ نموده 250 گرم
- گوجه خرد شده پنج عدد
- پیاز رنده شده یک عدد میانه
- پیاز نگینی یک عدد درشت
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پر
- آب به اندازه لازم
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- نمک و زرد چوبه به اندازه لازم
- اسپاگتی به اندازه لازم
طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی
مرحله اول
پیاز را رنده کنید و بعد از این که آبش را گرفتید، گوشت چرخ نموده را به آن اضافه کنید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید. گوشت را خوب ورز دهید تا این ترکیب یکدست گردد.
مرحله دوم
با انگشت بین کوفته ها را فشار دهید تا گود شوند، سپس یک تکه پنیر پارمسان در گودی بگذارید و دوباره کوفته را گرد کنید.
مرحله سوم
یک قاشق روغن زیتون مخصوص سرخ کردن را در تابه بریزید و توپک های گوشت را در آن قرار دهید. پس از آنکه آب گوشت کشیده شد، کمی صبر کنید تا سرخ گردد؛ اما نه آنقدر که سفت یا خشک گردد.
مرحله چهارم
در ماهیتابه دیگری پیازهای نگینی را تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد، اما طلایی نگردد. سپس گوجه ها را به پیاز اضافه کنید و منظر شوید که آب آن نسبتا جمع گردد. رب را در این مواد سرخ کنید و در صورت تمایل به آنها فلفل تازه یا پودر فلفل قرمز اضافه کنید.
وقتی که این سس قرمز رنگ آماده شد و قوام گرفت، آن را روی کوفته قلقل ها بریزید و اجازه دهید که پنج دقیقه بجوشد.
مرحله پنجم
همزمان با قرار گرفتن قلقلی ها در سس گوجه، پاستا را در آب جوش بریزید، نمک و یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم گردد. سپس آن را آبکش کنید و سس کوفته قلقلی و گوجه را رویش بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد. پاستا با کوفته قلقلی آماده است.
منبع: کتاب کاله