طرز تهیه مرغ هندی؛ هزار طعم مجذوب کننده

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، غذاهای ایرانی هر چقدر هم که لذیذ باشند، تکرار آنها اذیتمان می نماید و احتیاج به برنامه های غذایی متفاوت داریم. غذاهای هندی می تواند یکی از این جایگزین ها باشد تا برنامه غذایی جذابی را داشته باشیم.

طرز تهیه مرغ هندی؛ هزار طعم مجذوب کننده

مواد لازم برای مرغ پنجابی :

  • کره: 2 قاشق سوپخوری
  • زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
  • پباز رنده شده و آب گرفته: 1 عدد
  • سیر: 5 حبه
  • زنجبیل تازه: 2 قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده: 1 عدد
  • رب گوجه: 1 قاشق سوپخوری
  • ادویه گرام ماسالا: 1 قاشق سوپخوری
  • زرد چوبه: 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل چیلی قرمز خرد شده: 1 عدد
  • ران مرغ: 2 عدد

طرز تهیه و دستور پخت مرغ هندی:

1. کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف گردد سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا 5 دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته گردد و 40 دقیقه بپزد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 1474

به "طرز تهیه مرغ هندی؛ هزار طعم مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ هندی؛ هزار طعم مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید