طرز تهیه حشوی ماهی شکم پر خوشمزه به روش جنوبی
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، حشوی ماهی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به شهرهای جنوب کشورمان تعلق دارد.

مواد لازم برای 2 نفر
ماهی قزل آلا1 عدد
پیاز2 عدد
سیر2 حبه
گشنیز تازه350 گرم
شنبلیله تازه50 گرم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
رب انار ملس3 قاشق غذاخوری
تمر هندی½ بسته
آب جوش1 لیوان
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان کافی
طرز تهیه حشوی ماهی شکم پر
مرحله اول
برای تهیه حشوی ماهی شکم پر به روش جنوبی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد روشن نموده تا کاملا گرم گردد، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد نموده و به همراه پوره سیر به تابه می افزاییم.
مرحله دوم
حالا میزانی روغن مایع، زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مواد کمی سرخ شوند. در ادامه گشنیز و شنبلیله را به صورت ریز خرد نموده و به تابه اضافه می کنیم، سپس کاملا سرخ می کنیم.
مرحله سوم
زمانی که سبزی کاملا سرخ شد، رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار به تابه اضافه نموده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. حالا تمر هندی را به همراه آب جوش مخلوط نموده و از صافی رد می کنیم تا هسته های آن جدا گردد.
مرحله چهارم
در ادامه عصاره تمر هندی را به تابه می افزاییم و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم روی حرارت بجوشد تا کاملا جا بیفتد. حالا ماهی قزل آلا را از وسط برش می زنیم و میزانی نمک و زردچوبه درون آن می پاشیم.
مرحله پنجم
حالا نصف میزان مواد درون تابه را درون شکم ماهی ریخته و کاملا با نخ و سوزن می دوزیم تا مواد میانی از آن خارج نگردد. در این مرحله روی ماهی را با چاقو چند برش ایجاد نموده، سپس درون سینی فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم ماهی شکم پر به مدت یک ساعت به خوبی بپزد. پس از گذشت این زمان ماهی شکم پر را به همراه حشو، شوید پلو و سیر ترشی و سیر شور سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: گردشبان