طرز تهیه حلوای نقل اماراتی
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، حلوای نقل یکی از انواع حلواهای خوشمزه و محبوب شهر دبی است که با رسپی های متنوعی درست می گردد.
مواد لازم حلوای نقل
شیر پرچرب2 لیوان
روغن مایع½ لیوان
کافی گلد½ قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده غلیظ3 قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق غذاخوری
آرد سفید½ لیوان
آب½ لیوان
شکر1 لیوان
گلاب½ لیوان
کره50 گرم
طرز تهیه حلوای نقل
مرحله اول
برای تهیه حلوای نقل خوشمزه در ابتدای کار آب و آرد را درون یک کاسه مناسب ریخته و با قاشق به خوبی هم می زنیم تا گلوله های آرد درون آب حل شوند، سپس شیر پرچرب را به کاسه اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
حالا گلاب را به همراه زعفران دم نموده و پودر هل درون یک لیوان مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر کاراملی گردد.
مرحله سوم
توجه داشته باشید شکر با حرارت بسیار ملایم ذوب گردد، در غیر اینصورت شکر سوخته و حلوا طعم تلخی پیدا می نماید. زمانی که شکر کاملا آب شد را به قابلمه اضافه نموده و هم می زنیم تا کره کاملا ذوب گردد.
مرحله چهارم
زمانی که کره آب شد، مخلوط شیر و آرد را به قابلمه اضافه نموده و با سرعت العمل بالا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. توجه داشته باشید پس از اضافه کردن مخلوط شیر در ابتدای کار حلوا گلوله گلوله می گردد.
مرحله پنجم
پس از هم زدن مداوم گلوله های حلوا باز شده و یکدست می شوند. برای سهولت کار می توانید از همزن دستی یا گوشت کوب برقی بهره ببرید زمانی که حلوا کمی غلیظ شد مخلوط گلاب را به قابلمه می افزاییم.
مرحله ششم
حالا کافه گلد را با مقداری کمی آب جوش مخلوط نموده و به قابلمه می افزاییم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا روغن را کم کم به قابلمه اضافه نموده و هم می زنیم تا کاملا جذب حلوا گردد.
مرحله هفتم
زمانی که روغن کاملا جذب حلوا شد، اجازه می دهیم حلوا به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بماند تا کاملا غلیظ و کمی سفت گردد. در همین حین حلوا را به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا حلوا ته نگیرد.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید حلوا پس از استراحت درون یخچال کمی سفت تر می گردد. پس از گذشت این زمان حلوا رو از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با مغزیجات دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.
منبع: گردشبان