طغیان رودخانه ها در قزوین خسارتی نداشت
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، خبرنگاران/قزوین مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: کلیه رودخانه های استان پرآب شده و تعدادی از رودخانه ها مانند خررود، حاجی آباد و یالیان طغیان کردند ولی خوشبختانه خسارتی نداشتیم.

جهت دریافت خدمات اجرای جزئیات اجرایی بام سبز با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. روف گاردن و بام سبز با بهترین قیمت و بهترین کیفیت را از ما بخواهید.
قدرت الله مهدیخانی، مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بارندگی از پنج شنبه 21 فروردین شروع شده و خوشبختانه بارش های خوبی تا ساعت 7:30 بامداد امروز به ثبت رسیده که این میزان به صورت میانگین حدود 45 میلی متر بارندگی در سطح استان بوده است.
وی ادامه داد: کلیه رودخانه های استان پرآب شده و تعدادی از رودخانه ها مانند خررود، حاجی آباد و یالیان طغیان کردند ولی خوشبختانه خسارتی نداشتیم چند مورد آب گرفتگی منازل رخ داد.
این مسئول بیان نمود: از چند ماه قبل عملیات لایروبی و آزاد سازی بستر رودخانه ها و مسیل ها و پاکسازی آبروهای درون و برون شهری در سطح استان شروع شد و با اعلام هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر بارش های قابل ملاحظه اخطاریه های آماده باش لازم به دستگاه های ذیربط ابلاغ و پیامهای هشدار نیز در سطح استان و عموم جوامع در معرض خطر منتشر شد.
مدیرکل مدیریت بحران استان با اعلام اینکه همه دستگاه ها در آماده باش کامل هستند، توصیه کرد: مردم از سفرهای غیرضرور پرهیز نموده و کشاورزان بدون هماهنگی شرکت آب منطقه ای برای راهنمایی آب به سمت اراضی کشاورزی خود نزدیک رودخانه ها نشوند و بستر رودخانه ها را دستکاری نکنند.
مهدیخانی توضیح داد: بارش ها تا فردا صبح 23 فروردین ادامه دارد و دستگاه های امدادی مانند همواره آماده هستند؛ روز گذشته در طارم سفلی تعدادی از تیرهای برق دچار مشکل شدند که در پی قطعی برق سیستم مخابرات تعدادی از روستاها با مشکل روبرو شده است که دستگاه های خدمت رسان در حال تعمیر هستند.
منبع: خبرگزاری ایسنا