طرز تهیه قیمه نثار، غذای خوشمزه استان قزوین

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، قیمه نثار یک غذای بسیار شیک و خوشمزه است که نام قیمه دارد ولی قیمه نیست، اصل این غذا برای استان قزوین است. این غذا شباهت زیادی به مرصع پلو و آجیل پلو دارد. در ادامه دستور پخت قیمه نثار را آورده ایم.

طرز تهیه قیمه نثار، غذای خوشمزه استان قزوین

مواد لازم برای طرز تهیه قیمه نثار :

گوشت قلیه ای400 گرم
برنج 4 پیمانه
پیاز خردشده2 عدد
رب گوجه 1 الی 2 قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال یا خلال پوست نارنج به میزان دلخواه
زرشک به میزان دلخواه
خلال بادامبه میزان دلخواه
خلال پسته به میزان دلخواه
هل1 قاشق چایخوری
چوب دارچینیک تکه
زعفران دم نموده4 قاشق غذاخوری
گلاب3 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترشآب یک عدد لیموترش

طرز تهیه خورشت قیمه نثار :

برای طرز تهیه قیمه نثار، ابتدا روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید سپس پیاز را تفت بدهید کمی که سبک شد و رنگ عوض کرد.

گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید. زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. سپس رب را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت بدهید دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. بعد از پختن گوشت ها هل، گلاب، دارچین، نمک، آبلیمو، 3 قاشق زعفران، را اضافه کنید بگذارید تا جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قیمه پلو

برای مواد رویی آن پوست نارنجی پرتقال را 5 بار با آب کاملا سرد بگذارید بجوشد همین که جوش آمد آب آن را خالی کنید و باز اینکار را تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی پوست گرفته گردد (فقط از قسمت نارنجی پرتقال بهره ببرید) بارآخر کمی شکر به آب آن اضافه کنید که شیرین گردد.

داخل یک ماهیتابه خلال پرتقال، خلال بادام، خلال پسته، زرشک را جدا جدا بگذارید روی حرارت و به مدت کم با روغن تفت بدهید. برای تفت دادن زرشک و پوست پرتقال، کمی شکر به آن اضافه کنید می توانید همه را هم با هم تفت بدهید (که مخلوط شوند) ولی برای دیزاین غذا جدا جدا تفت بدهید و تزیین کنید قشنگ تر است. بهتر است خلال پسته تفت نخورد چون رنگ آن عوض می گردد اما اگر تفت دادید خیلی کم باشد که ازخامی دربیاید و رنگ آن عوض نگردد.

بعد از پخت خورشت قیمه نثار، گوشت آن نباید آب داشته باشد و آب آن کشیده گردد.

برنج را که از قبل خیس کردید به صورت کته یا پلو درست کنید. و در سرانجام از مواد تفت داده شده و گوشت روی آن را تزیین کنید و نوش جان کنید.

نحوه پخت قیمه نثار

نکاتی برای طرز تهیه قیمه نثار :

برای تهیه قیمه نثار می توانید از خلال پوست پرتقال یا خلال پوست نارنج بهره ببرید.

روش های زیاد و زیبایی برای تزیین غذای قیمه نثار استفاده می گردد که این کاملا سلیقه ای است.

برای تهیه قیمه نثار گوشت گوساله یا گوسفندی فرقی ندارد.

خلال پوست پرتقال یا پوست نارنج از الزامات خورش قیمه نثار است.

اگر دوست دارید خلال بادام ها نرم شوند آن ها را داخل گلاب خیس کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 اسفند 1399 بروزرسانی: 17 اسفند 1399 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 1176

به "طرز تهیه قیمه نثار، غذای خوشمزه استان قزوین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قیمه نثار، غذای خوشمزه استان قزوین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید