روستی شکم پر ؛ یک غذای سوئیسی لذیذ و محبوب

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، روستی از انواع غذا های سوئیسی خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع غذا را در منزل به راحتی بپزید. در طرز تهیه روستی شکم پر از سینه مرغ و سیر و پنیر خامه ای و پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای و پیازچه و سیب زمینی و ادویه و روغن و کره استفاده می گردد.

روستی شکم پر ؛ یک غذای سوئیسی لذیذ و محبوب

کیش لورن و سوفله و روستی شکم پر از انواع غذا های فرنگی خوشمزه و خوش طعم می باشند و شما می توانید با پخت این غذا ها در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید.

مواد لازم

سینه مرغ: 400 گرم

سیر: سه حبه

پنیر خامه ای: 200 گرم

پنیر ورقه ای: به مقدار لازم

پنیر پیتزا: به مقدار لازم

پیازچه: 200 گرم

سیب زمینی متوسط: 5 عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

روغن یا کره: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این غذای فرنگی ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل بپزید. درون تابه ای مناسب سیر رنده شده را مقداری تفت دهید. مرغ پخته شده را ریش ریش نمایید سپس آن را به همراه روغن یا کره تفت دهید بعد از گذشت 5 دقیقه پنیر خامه ای را اضافه نمایید و هم بزنید سپس پیازچه خرد شده را به مخلوط پنیر خامه ای بیفزایید و مواد را هم بزنید و بعد از گذشت دو دقیقه شعله گاز را خاموش نمایید.

5 عدد سیب زمینی متوسط را رنده نمایید و سیب زمینی رنده شده را درون توری یا پارچه ای تمیز بریزید تا آب سیب زمینی گرفته گردد سپس نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و سیب زمینی را هم بزنید تا مزه دار گردد.

کف و اطراف تابه تفلون را مقداری به یاری کره چرب نمایید و یک لایه سیب زمینی را در کف قابلمه قرار بدهید سپس مخلوط مرغ را روی سیب زمینی ها بریزید و با پشت قاشق مواد را صاف نمایید سپس پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و روی پنیر پیتزا نیز پنیر ورقه ای را قرار بدهید.

باقی مانده سیب زمینی ها را روی مواد بریزید و به یاری پشت قاشق مواد را صاف و فشرده نمایید و کنار آن ها را مرتب نمایید و هر طرف نیز به مدت 10 تا 15 دقیقه طول می کشد تا سرخ گردد و یک طرف مواد که طلایی شد طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ و طلایی رنگ شوند.

روستی شکم پر را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید سپس این غذای خوشمزه و خوش طعم را میل نمایید.

نکات طلایی برای پخت بهتر روستی شکم پر

برای پخت این غذا از ادویه به مقدار لازم استفاده نمایید تا روستی خوش طعم و لذیذتر گردد.

اگر تمایل دارید روستی طعمی بی نظیر داشته باشد می توانید از پنیر ورقه ای و پنیر پیتزا به میزان بیشتری استفاده نمایید.

منبع: گردشبان
انتشار: 3 تیر 1400 بروزرسانی: 3 تیر 1400 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 1366

به "روستی شکم پر ؛ یک غذای سوئیسی لذیذ و محبوب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روستی شکم پر ؛ یک غذای سوئیسی لذیذ و محبوب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید