بارزانی: خطر تروریسم همچنان باقی است
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، خبرنگاران: رئیس اقلیم کردستان عراق در دیدار با کنسول چین در دهوک ضمن تقدیر از کمک های انسانی پکن به اقلیم کردستان، بر ادامه خطر تروریسم تاکید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از پایگاه النهرین، مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق در دیدار با تان بانکلین کنسول جدید چین در دهوک از کمک انسانی چین به این منطقه قدردانی کرد.
در این دیدار بارزانی گفت: پیروزی های نیروهای پیشمرگه بر تروریست ها اسطوره ای که داعشی برای خود ترسیم کرده بودند را شکست اما با این وجود تهدیدات تروریست ها به قوت خود باقی است و باید با آن مقابله شود. این به تلاش بین المللی گسترده نیاز دارد و چین با توجه به جایگاه بین المللی خود می تواند نقش بارزی در این باره ایفا کند.
کنسول چین نیز تروریسم را خطری مشترک برای همه کشورهای دنیا دانست.در این دیدار طرفین اوضاع انسانی آوارگان را مورد بررسی قرار دادند.
پ
منبع: تسنیم