این روغن ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، نتایج تحقیق جدید نشان می دهد مصرف روغن زیتون موجب کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی می شود.

این روغن ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد

به گزارش، محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات خود دریافتند افرادی که روزانه بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می کنند 21 درصد کمتر با ریسک ابتلاء به بیماری قلبی روبرو هستند.

طبق نتایج این مطالعه، اگر یک قاشق چایخوری روغن زیتون را جایگزین میزان مشابه از کره، مارگارین یا مایونز نمائید، ریسک بیماری قلبی و سکته تا 5 درصد کاهش می یابد.

مارتا گاش فر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: پیام مطالعه ما این است که لازم است برای پیشگیری از بیماری قلبی عروقی، روغن های گیاهی غیراشباع جایگزین چربی های حیوانی اشباع شده (نظیر کره) شوند.

وی در ادامه می افزاید: روغن زیتون سرشار از اسیداولئیک، اسیدچرب سالمی که با کاهش ریسک بیماری قلبی مرتبط است، می باشد. همچنین روغن زیتون دارای ویژگی های سالم مرتبط با کاهش میزان کلسترول و بروز التهاب کمتر است.

در این مطالعه، حدود 100 هزار زن و مرد که در مطالعات بلندمدت از سال 1990 تا 2014 شرکت کرده بودند، بررسی شدند. اطلاعات مربوط به سبک زندگی آن ها هر دو سال یکبار و جزئیات رژیم غذایی شأن هر چهار سال یکبار جمع آوری شده بود.

منبع: مهر

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 11 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 577

به "این روغن ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این روغن ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید