عکاسی در مکان های شلوغ: 5 پیشنهاد برای اجتناب از حضور جمعیت مزاحم در عکس

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، یادش بخیر. در زمان کودکی ما هر کس در مکانی در حال عکاسی با دوربین حرفه ای بود، مردم سعی می کردند از جلوی دوربینش رد نشوند. اما این روزها دیگر آن قدر عکس و عکاس زیاد شده و آن قدر چشم ها مسحور صفحه تلفن های هوشمند شده که کسی به ما عکاس ها توجهی نمی کند. عکاسی مخصوصا در مکان های عمومی و توریستی بدون اینکه جمعیت عکس را خراب کند بسیار سخت است. با خبرنگاران همراه باشید تا 5 پیشنهاد را از زبان با تجربه تر های عکاسی برای ثبت عکس های خوب در مکان های شلوغ بشنویم.

عکاسی در مکان های شلوغ: 5 پیشنهاد برای اجتناب از حضور جمعیت مزاحم در عکس

مقاله مرتبط:

60 ترفند فوق العاده در عکاسی که جای دیگری نشنیده اید 44 نکته ضروری در عکاسی دیجیتال

عکاسی سفری یکی از برترین و فوق العاده ترین تجاربی است که شما می توانید به عنوان یک تصویر ساز کسب کنید. در این نوع عکاسی، شما به طور هم زمان از مکان های دیدنی خارق العاده بازدید می کنید، درباره آن ها اطلاعات کسب می کنید ، با فرهنگ های مختلف آشنا می شوید و البته شوق و تعصبتان بر عکاسی را سیراب می کنید. با این حال، بعضی از مکان های دیدنی مشهور و شهر های پرجمعیت ممکن است نا امید کننده باشند. وقتی به آنجا می رسید تازه می فهمید که همواره بسیار شلوغ هستند و تقریبا غیرممکن است که عکسی خوب و تمیز بدون وجود مزاحمت مردم در آن ثبت کنید. به طور قطع میلیون ها نفر قبلا از شما از این مکان عکس گرفته اند ولی نمی توانید با آن عکس از ته قلب ارتباط برقرار کنید مگر آن که خودتان شخصا دکمه عزیز شاتر را بفشارید. در مقاله پیش رو چند پیشنهاد برای شما داریم که در عکاسی در مکان های شلوغ دلشکسته و نا امید نشوید و با عکس هایی خاطره انگیز و خاطراتی عکس دار! به خانه بازگردید.

1. رو به بالا عکاسی کنید

یکی از راه های اجتناب از حضور جمعیت در عکس ها، عکاسی از فضای بالای سرشان است. گرفتن دوربین به سمت بالا زوایای جالب و متفاوتی به شما می دهد. وقتی این گونه عکس می گیرید متوجه حضور تعداد زیادی اشیاء جالب و عناصر معماری می شوید.

با این روش مکان های برجسته ای مثل ساختمان های ملی، بناهای یادبود، معابد و تمثال ها و... به طور ایدئال و خیلی ساده مورد توجه مخاطب شما قرار می گیرند بدون اینکه مجبور باشید کل مکان یا بنا را در تصویر ثبت کنید.

2. با نماهای بسته (کلوزآپ) و از جزئیات عکس بگیرید

نزدیک تر شوید و بگذارید جزئیات خود را نشان دهند. برترین تم برای این تکنیک، عکاسی از غذاهاست. عکس غذا ها و خوراکی ها معمولا در کتاب ها و مطبوعات برای نمایش فرهنگ مردم بومی هر منطقه استفاده می شوند. این کار بسیار ساده است چراکه گاهی فقط کافی است دوربین را به سمت سوژه هدف بگیرید و عکاسی کنید. می توانید از غذای خودتان در طول وعده های غذایی عکس بگیرید یا به بازار بروید و در پی رنگ ها و بافت های مجذوب کننده بگردید. همیچنین می توانید تصاویر کلوزآپ از سطوح منعکس کننده تصاویر مثل پنجره ها یا آب کف خیابان ها بگیرید.

ایده اصلی این تکنیک تمرکز روی جزئیات ساده برای بیان داستان شما است. مترجم: بعید می دانم در تهران عکاسی زندگی کند که در بازار تجریش عکاسی نکرده باشد . همین طور بازار دوست داشتنی تره بار رشت یا هر بازاری سنتی و مردمی در شهر ها و روستاهای کشور عزیزمان.

3. صبح زود بیرون بروید

با رسیدن به مکان مورد نظر دقیقا در زمان طلوع خورشید، بر جمعیت پیروز شوید. این پیشنهاد برای همه نیست ولی خب نابرده رنج گنج میسر نمی گردد. کیفیت خوب نور صبح (برترین نور برای عکاسی- م) و زیبایی طلوع خورشید دلایل اصلی علاقه عکاسان طبیعت و بناهای مشهور به این زمان از روز هستند. بعلاوه این امتیاز وجود دارد که در مکان های مشهور، در این ساعات جهانگردان معمولا خواب هستند. پس برترین موقعیت است که از خلوتی خیابان ها و مکان های دیدنی برای عکاسی استفاده کنید. وقتی همه خواب هستند بیرون بروید و عکس هایتان را بگیرید سپس با خیالی راحت به هتل یا خانه برگردید تا به صبحانه برسید.

4. دیر وقت بیرون بروید

اگر خیلی هم سحر خیز نیستید، هنوز برای ثبت عکس های خوب فرصت هست. این تکنیک قطعا برخلاف تکنیک قبلی است ولی معمولا همان جواب را به شما می دهد چراکه بیشتر مکان های دیدنی در اواخر شب بسیار خلوتند. می توانید پس از شام قدمی در اطراف بزنید و بدون مزاحمت در پی زوایا و فواصل مناسب و خالی بگردید. البته بهتر است مثل حرفه ای ها در هر دوی این زمان ها (صبح زود و آخر شب) عکاسی کنید تا برترین نتایج را به دست بیاورید. مترجم- به یاد داشته باشید خیلی از مکان های تاریخی و تفریحی اوایل شب تعطیل می شوند. پس همواره سعی کنید از برنامه کاری مکان مورد نظر اطلاع داشته باشید.

5. از مردم عکس بگیرید

اگر هیچ کدام از موارد گفته شده جواب نداد، می توانید از مردم عکس بگیرید. در آخر برای رساندن حس آن مکان، چه راهی بهتر از نمایش مردم محلی و جهانگرد هایی که از لحظات خود لذت می برند مکان وجود دارد؟ همان طور که میبینید گاهی نمی گردد از حضور جمعیت در عکس اجتناب کرد و حتی گاهی عکس بدون حضور مردم تاثیر حقیقی خود را نمی گذارد.

5+1! به وسیله مترجم:

اگر در مکانی مردم در حرکت هستند یا تعدادشان کم است می توانید دوربین را روی سه پایه بگذارید و با استفاده از فیلتر ND با سرعت کم شاتر مثلا 30 ثانیه عکس خود را ثبت کنید. با این کار عابران در تصویر شما محو می شوند. نظر شما عزیزان چیست؟ آیا تابه حال به این مشکل بر خورده بودید؟ آیا شما تکنیک و ترفند خاص خودتان را دارید؟ ما در خبرنگاران همواره منتظر نظرات شما هستیم. منبع: Digital Photography School عکس کاور: Matthew Williams-Ellis

منبع: کجارو
انتشار: 10 آبان 1403 بروزرسانی: 10 آبان 1403 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 2046

به "عکاسی در مکان های شلوغ: 5 پیشنهاد برای اجتناب از حضور جمعیت مزاحم در عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عکاسی در مکان های شلوغ: 5 پیشنهاد برای اجتناب از حضور جمعیت مزاحم در عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید