کاشت ناخن چیست؟

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، کاشت ناخن به شکل کاشت پودری، ژله ای و قالبی انجام می گردد و هر فرد بسته به نیازها و محیط زندگی و سایر معیارها یک نوع کاشت برایش مناسب تر است.

کاشت ناخن چیست؟

گفته می گردد داشتن دست هایی زیبا به داشتن ناخن هایی زیبا وابسته است شاید به همین دلیل است که خانم ها این روزها زیاد به سمت روش های زیباتر کردن ناخن ها مانند کاشت ناخن رو آورده اند. البته علاوه بر زیبایی دلایل دیگری چون مسائل ناخن ها و داشتن ناخن های بدفرم و بد رنگ خیلی ها را ترغیب به انجام این عمل می نماید. کاشت ناخن مخصوصا برای کسانی که ناخن های ضعیف و شنماینده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است و مانع عادت جویدن ناخن می گردد. قبل از انجام این عمل موارد زیادی را باید رعایت کرد؛ ابزار، روش و مواد آن را باید شناخت و برای انجام آن به متخصص مراجعه کرد تا عوارض آن را به حداقل کاهش داد.

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن یک نوع آرایش و تزیین ناخن می باشد که در آن به چند طریق نوعی از مواد، به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده می گردد. برای این کار سطح ناخن ها را از طریق سوهان برقی می تراشند تا جایی که لایه خیلی نازکی از ناخن باقی بماند. این کار برای این است که زیر مواد مورد استفاده در کاشت ناخن که قرار است جای ناخن اصلی فرد را بگیرد برجسته نباشد تا طبیعی تر به نظر برسد و هر چه ناخن کاشته شده برجستگی کمتری داشته و به ناخن طبیعی شباهت بیشتری داشته باشد در اصطلاح خوب کاشته شده است. البته یک کاشت خوب علاوه بر، داشتن ظرافت و زیبایی باید دوام و استحکام بالایی نیز داشته باشد.

انواع روش کاشت ناخن

کاشت ناخن به چند روش صورت می گیرد که هر فرد باید با توجه به احتیاجها و محیط زندگی و سایر معیارها اعم از شغل و محیط کار و… نوع کاشت خود را انتخاب کند.

1. کاشت ناخن پودری یا اکرلیک

این نوع کاشت در رده نخست کاشت های ناخن می باشد و به قولی کاشت مادر محسوب می گردد و سایر کاشت های ناخن از این نوع کاشت گرفته شده است. کاشت پودری به علت دوام و استحکام زیاد هوادار بیشتری دارد. این نوع کاشت نسبت به نوع دیگر کاشت (کاشت ژله ای) از ماندگاری بیشتری برخوردار می باشد. بادوام، مستحکم، بدون شکستگی، بدون هواگرفتگی و ظریف می باشد و برخلاف کاشت ژله ای با آب و هوای خشک سازگاری داشته و هزینه کمتری دارد.

  • کاشت پودری برای چه کسانی مناسب است؟
  • پیشنهاد ما به شما جهت انتخاب نوع کاشت بر حسب کار و مشغله شما متفاوت است. اگر شما شخصی هستید که کارها را با عجله انجام می دهید برای شما کاشت به روش پودر (اکرلیک) پیشنهاد می گردد. ناخن اکریلیک از لحاظ مقاوم بودن قوی هستند با این حال اگر بیش از حد فشار بر روی آنها اعمال گردد می شنمایند. پس ضروری است در هنگام انجام کارهایی مانند کار با ابزار، باغبانی و کار با مواد شیمیای همواره از دستکش بهره ببرید. ضمناً استفاده روزانه از کرم و روغن های نرم نماینده بر روی ناخن و اطراف آن باعث می گردد ناخن های سالم و با لطافتی داشته باشید.

2. کاشت ناخن ژله ای

کاشت ژله ای به نسبت کاشت پودری نازک تر، واقعی تر و ظریف تر است و در عین حال گرانتر از کاشت اکریلیک می باشد. این کاشت با آب و هوای شرجی و مرطوب سازگاری بیشتری دارد و دوام و ماندگاری آن در هوای مرطوب بیشتر است و برای افرادی که هر روز هوای خشک را تجربه می نمایند توصیه نمی گردد و به طور معمول این نوع کاشت در هوای خشک ترک برمی دارد. در این روش مواد ژل به صورت آماده قابل خریداری شده و آن را بعد از مواد ضدقارچ روی ناخن می گذارند و در دستگاه یووی قرار می دهند تا خشک گردد.

  • کاشت ژله ای برای چه کسانی مناسب است؟
  • اگر شما در آب و هوای مرطوب و شرجی زندگی می کنید، ناخنی ظریف و براق می خواهید، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی (آسم) رنج می برید و اگر بدون استفاده از دستکش شستشو زیادی در روز انجام می دهید، می توانید بدون هیچ ضرری از کاشت ژل بهره ببرید.
  • هر چند که باید این نکته را ذکر کنیم که توانایی های یک ناخن کار حرفه ای و موادی که برای کاشت ژله ای استفاده می نماید می تواند کاشت ژله ای را ماندگارتر کند جدا از اینکه آب و هوای محیط زندگی شما خشک باشد یا مرطوب. با این حال کاشت ژله ای با اولویت اینکه ماندگاری بالایی داشته باشد، انتخاب خوبی برای خانم هایی که در مناطقی با آب و هوای خشک زندگی می نمایند نیست.

3. کاشت ناخن قالبی

در این نوع از کاشت مواد را داخل قالب ناخن مصنوعی می گذارند تا شکل آن را به خود بگیرد. بعد ابتدا مواد ضد قارچ را روی ناخن می زنند و بعد قالب را روی ناخن فشار می دهند تا مواد روی ناخن خشک گردد بعد از چند دقیقه ناخن مصنوعی را برمی دارند. در این نوع کاشت دیگر سوهان کشی نمی گردد و از چسب ناخن هم استفاده نمی گردد

این نوع کاشت راحت ترین نوع کاشت و در عین حال بی کیفیت ترین است. در این نوع کاشت به دلیل اینکه عمل سوهان کشی انجام نمی گردد بعد از مدت کوتاهی به اصطلاح ناخن هوا می گیرد و جمع شدن هوا زیر ناخن کاشت یکی از مهم ترین دلایل برای به وجود آمدن قارچ است. در این نوع کاشت باید مراقب بود تا ناخن ها کمترین تماس را با آب داشته باشند.

  • کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب است؟
  • معمولا کاشت قالب به افرادی که زمان کمتری برای رسیدگی به ناخن های شان دارند توصیه می گردد. این نوع کاشت زمان کمتری احتیاج دارد، به سوهان کشی احتیاج ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت 10 انگشت ایجاد می نماید.
  • کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب نیست؟
  • این نوع کاشت به افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند اصلا توصیه نمی گردد. به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند در غیر این صورت کاشت به شکل مرتبی انجام نخواهد شد. به دلیل ضخیم بودن کاشت، کار از حالت طبیعی خود خارج می گردد. این نوع کاشت را می توان روی انگشت های استاندارد کار کرد. نکته مهم این است که احتمال هوا دریافت این کاشت بیشتر است. دوام و ماندگاری کمتری دارد و در مقایسه با روش های دیگر مواد بیشتر مصرف می گردد و از آنجا که در این نوع کاشت باید کمترین تماس را با آب داشت، خانه دارها از انتخاب این نوع کاشت پرهیز نمایند.

به طور کلی بهترین شیوه کاشت پودر با قلم است زیرا شما می توانید انواع ناخن ها را به راحتی کاشت نموده و مسائل ناخن را رفع کنید. همچنین محکم تر و مقاوم تر از کاشت قالب است و کمتر هوا می گیرد و شما به راحتی می توانید فرم مورد نظر خود را به آن بدهید.

ویژگی خاص تکنیک های آرایشی جدید این است که به سادگی از بین نمی فرایند، برای نمونه اکستنشن مژه حداقل تا 6 ماه به تار موی انسان می چسبد و قابل شستشو نیست و ناخن های کاشت شده هم با لاک پاک کن و استون برداشته نمی شوند و برای از بین رفتن آنها باید تا رشد مجدد ناخن ها صبر کرد. بنابراین قبل از انجام آن بهتر است از احکام شرعی کاشت ناخن و احکام شرعی اکستنشن مژه برای وضو دریافت، نماز خواندن و غسل کردن اطلاع پیدا کنید.

گردآوری: مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 12 آبان 1399 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 924

به "کاشت ناخن چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاشت ناخن چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید