ماجرای معرفی گزینه های وزارت میراث فرهنگی به دولت آینده چه بود؟، رییس جامعه هتلداران ایران: تصمیم جمعی بود تلاش شخصی نبود

به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، خبرنگاران: همزمان با تلاش ها برای معرفی وزیر تازه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دولت آینده و تاکید بر انتخاب وزیر از درون تشکیلات میراث فرهنگی و گردشگری، سه نام دیگر در ردیف گزینه های پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از سوی تشکل های مرتبط با بخش گردشگری کشور مطرح شد.

ماجرای معرفی گزینه های وزارت میراث فرهنگی به دولت آینده چه بود؟، رییس جامعه هتلداران ایران: تصمیم جمعی بود تلاش شخصی نبود

پیشتر و براساس پیگیری های خبرنگاران نام منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشور و رامین مهمانپرست سخنگوی سابق وزارت امور خارجه و عضو فعلی شورای راهبری وزارت خارجه متشکل از تمامی وزرای خارجه کشور پس از انقلاب اسلامی به نام گزینه های مطرح برای تصدی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دولت آینده مطرح بودند.

بلافاصله پس از طرح این نام ها، فعالان صنعت گردشگری دست به کار شدند تا نظر پیشنهادی خود را در قالب تشکل های گردشگری کشور برای انتخاب گزینه های مناسب برای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دولت آینده اعلام کنند.

جمشید حمزه زاده رییس جامعه هتلداران ایران که 30 سال است در صنعت گردشگری کشور فعالیت می کند، علی اصغر شالبافیان که هیچ سمت مدیریتی نداشته و تنها در زمان تدوین برنامه ششم توسعه مدتی نقش رابط بین وزارت میراث فرهنگی و مجلس داشت و محمدرضا دشتی اردکانی رییس فراکسیون گردشگری مجلس، نام هایی بودند که با تلاش و تصویب 8 تشکل گردشگری به دولت آینده پیشنهاد شدند.

اما ماجرای اعلم این اسامی چه بود؟ جمشید حمزه زاده رییس جامعه هتلداران ایران، ابراهیم پورفرج رییس جامعه تورگردانان ایران، علی صدرنیا رییس جامعه راهنمایان گردشگری کشور، محسن حاجی سعید رییس کانون سراسری راهنمایان گردشگری، اکبر رضوانیان رییس جامعه بومگردی های کشور، حرمت الله رفیعی، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، حسن تقی زاده انصاری رییس جامعه گردشگری الکترونیکی کشور و نیما آذری نیا رییس موسسات آموزش گردشگری کشور روز چهارشنبه هفته گذشته در هتل اسپیناس پالاس تهران دور یک میز جمع شدند تا 3 نام را از میان 15 گزینه بیرون بکشند و به رییس جمهور آینده پیشنهاد دهند یکی از آن ها را به نام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی انتخاب کند.

در رای گیری نهایی این نشست، تمامی تشکل ها به اتفاق رای اول خود را به جمشید حمزه زاده رییس جامعه هتلداران ایران دادند و او را حائز آرای اول در پیشنهاد انتخاب به نام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای دولت آینده دانستند. محمدرضا دشتی اردکانی، رییس فراکسیون گردشگری مجلس هم با چند رای مخالف از سوی تشکل ها روبرو شد و در نهایت توانست دومین پیشنهاد تشکل های حوزه گردشگری برای تصدی وزارت میراث فرهگی باشد. علی اصغر شالبافیان هم که رابط وزارت میراث فرهنگی و مجلس برای تدوین برنامه ششم توسعه بود، بیشترین رای مخالف را داشت اما توانست به نام گزینه سوم پیشنهاد شده از سوی روسای تشکل های گردشگری کشور به نام وزیر میراث فرهنگی در دولت آینده پیشنهاد شود.

براساس اعلام برخی حاضران در این جلسه، نام محمدرضا دشتی اردکانی، رییس فراکسیون گردشگری مجلس به پیشنهاد و اصرار محسن حاجی سعید، رییس کانون سراسری راهنمایان گردشگری برای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جلسه تشکل های گردشگری مطرح شده است و او توانسته است در لابیگری خود 4 تشکل دیگر را برای طرح نام او به نام وزیر پیشنهادی در جلسه اسپیناس پالاس همراه کند.

پیگیری خبرنگاران مشخص کرد که 15 نام از جمله نام علی اصغر مونسان، وزیر فعلی میراث فرهنگی، سعید اوحدی، معاون سابق سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی و رییس فعلی بنیاد شهید، مهدی جمالی نژاد، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، حسن قشقاوی سخنگوی سابق وزارت خارجه و سفیر ایران در اسپانیا، دکتر ایمانی خوشخو رییس پارک ملی فناوری و نوآوری های نرم و صنایع فرهنگی و… هم در فهرست بررسی تشکل های گردشگری کشور برای پیشنهاد تصدی سمت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دولت آینده بودند که هیچکدام از آن ها پیروز به کسب آرای تشکل ها نبودند.

خبرنگاران پیشتر در گزارشی اعلام کرده بود که جمشید حمزه زاده رییس جامعه هتلداران ایران در تلاش برای رایزنی جهت انتخاب وزیر آینده میراث فرهنگی است و حتی نام خود را هم در فهرست نام های پیشنهادی برای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار داده است. اما جمشید حمزه زاده رییس جامعه هتلداران ایران در تماس با خبرنگاران گفت که اینگونه نیست و نام او براساس تصمیم جمعی تشکل های گردشگری به نام رای اول تشکل ها برای تصدی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مطرح شده و خود هیچ نقشی در نهایی شدن فهرست وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نداشته است.

پیگیری خبرنگاران از تشکل ها هم مشخص کرد که این اظهارات رییس جامعه هتلداران ایران کاملا درست است و او توانسته است با رای تمامی تشکل های گردشگری در صدر نام های پیشنهاد شده برای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار بگیرد.

جمشید حمزه زاده به خبرنگاران گفت: مبنای پیشنهاد نام برای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آن بود که مجمع تشکل های گردشگری کشور درخصوص انتخاب وزیر آینده میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منفعل نباشد و به همین دلیل 15 نام مطرح شد و تمامی تشکل ها از بین این نام ها بنده را با بالاترین رای در جایگاه نخیست رای گیری قرار دادند و نفرات دوم و سوم هم رای کمتری داشتند. در آن جلسه هم بنده یک رای بیشتر نداشتم و به هیچوجه تلاش فردی برای مطرح شدن نامم به نام وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نداشتم و این انتخاب تشکل های گردشگری بود که به اتفاق آراء نام بنده را به نام وزیر پیشنهادی مطرح کنند.

او همچنین درخصوص انتخاب وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنمایع دستی به خبرنگاران گفت: قرار است متولیان چینش کابینه در دولت آینده با 10 چهره پیشنهاد شده برای تصدی سمت وزارت در دولت آینده صحبت کنند و به تدریج با تفکیک شاخص های مورد نظر جهت فعالیت در دولت آینده سه فرد را از میان افراد پیشنهاد شده انتخاب و از بین آن ها یک نفر را به نام گزینه نهایی وزارت در دولت آینده اعلام کنند.

منبع: صدای میراث
انتشار: 6 مرداد 1400 بروزرسانی: 6 مرداد 1400 گردآورنده: gogoryo.ir شناسه مطلب: 1430

به "ماجرای معرفی گزینه های وزارت میراث فرهنگی به دولت آینده چه بود؟، رییس جامعه هتلداران ایران: تصمیم جمعی بود تلاش شخصی نبود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماجرای معرفی گزینه های وزارت میراث فرهنگی به دولت آینده چه بود؟، رییس جامعه هتلداران ایران: تصمیم جمعی بود تلاش شخصی نبود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید