خبرنگاران حضور کوتاه مدت مغانلو؛ سانتاکلارا از سد ماریتیمو گذشت
به گزارش مجله سینمایی گوگوریو، تهران- خبرنگاران- تیم فوتبال سانتاکلارا در دیدار خارج از خانه مقابل ماریتیمو به رجحان دو بر یک رسید. در این بازی، شهریار مغانلو در دقیقه 92 وارد زمین شد و بازیکنان ایرانی ماریتیمو هم فرصت حضور در میدان را پیدا نکردند.

به گزارش خبرنگاران؛ دوشنبه شب از هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال باشگاه های پرتغال، ماریتیمو از سانتاکلارا پذیرایی کرد که این دیدار با فزونی دو بر یک مهیمان به اتمام رسید.
در این دیدار، امیر عابدزاده دروازه بان ایرانی ماریتیمو برخلاف بیشتر دیدارهای قبلی، نیمکت نشین بود. علی علیپور مهاجم این تیم نیز در فهرست 18 نفره حضور نداشت.
از سوی دیگر شهریار مغانلو مهاجم سانتاکلارا هم در دقیقه 92 وارد زمین شد و تنها دو دقیقه در این دیدار حضور داشت.
در این بازی، کرسان و کارلوس برای سانتاکلارا گلزنی کردند تا این تیم با 25 امتیاز به رتبه هفتم برسد و ماریتیمو هم 17 امتیازی باقی ماند.
هم اکنون، اسپورتینگ لیسبون با 45 امتیاز صدرنشین لیگ پرتغال است و پورتو با 40 امتیاز در رتبه دوم واقع شده است.
منبع: ایرنا